​Кожне зволікання у тиску на владу веде до поразки

Зараз головне - добиватися відставки президента та розпуску Ради - все інше маячня. Якщо цього зробити неможливо - все інше не має ніякого значення.


Писав вже: зараз що можливе - непотрібне, що потрібно - майже неможливо.

Чомусь в голові не вкладається: яке скасування недоторканності депутатів - якщо це гарантує від свавілля виконавчої гілки влади? У нас що, не діють світові закони балансу стримувань та противаг?

Далі: які вимагання прийняття законів - коли нам потрібні не так закони, як взагалі відсутність олігархії у владі?

Які можуть бути перемовини з людьми, які мають за собою:

а) кров супротивників

б) величезні гроші з тіла національної економіки

в) величезний досвід маніпулювання мільйонними масами людей?

КОЖНЕ зволікання у тиску на владу веде до поразки.

КОЖНЕ навмисне ускладнення вимог та цілей лідерів руху веде до посилення хаосу в мізках учасників подій та грає на руку досвідченого тирана, що колись переміг через здатність маніпулювати масами людей.

Зараз - ненависть до влади є. Але революційних настроїв в народі НЕМАЄ. Саме тому можна діяти лише невеликими групами досвідчених та дисциплінованих людей, які вже наважилися на щось.

Це - ті, хто пройшов війну, знає не гірше нацгвардії та поліції дії організованих дисципліною сил.

Зараз слабка саме політична, ідеологічна ланка революційних сил, а це - НАЙГОЛОВНІШЕ. Ніяка військова сила не замінить ясний політичний розум та політичне керівництво процесом. Навіть люди Віногродоського та Семенченка (найбільш організовані) часто, вочевидячки, не знають - що робити, тим більше у людському вакуумі?

Адже дійсно - зараз передчасний та ШТУЧНИЙ протест «на 17 жовтня» позбавляє смислу до дій революціонерів.

Саме тому безглузді вимоги до якихось законопроектів - маячня і ще раз маячня! Президенту потрібно лише не нервувати, а спокійно перечекати події - самі затухнуть.

Незнання законів дій масових рухів призводить до суворих, дуже суворих наслідків. Безглузда партизанщина селянських загонів 1920-х років логічно призвели до Голодомору. В усіх інших країнах були не партизани «село – загін», а саме армії.

Ще раз:

Зараз головне - добиватися відставки президента та розпуску Ради - все інше маячня. Якщо цього зробити неможливо - все інше не має ніякого значення.

Станіслав Овчаренко, facebook.com

Фото rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.