​Саакашвілі: Порошенко поводиться як путін та янукович

Влада хоче закрити лідера РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі під домашній арешт, щоб припинити його зустрічі з людьми та політичну діяльність. Про це заявив сам лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі в Апеляційному суді м. Києва в п’ятницю, де мав відбутися розгляд апеляції прокурорів щодо обрання йому запобіжного заходу, повідомляє прес-служба Руху Нових Сил.


Лідер РНС нагадав, що суддя Печерського суду Лариса Цокол майже півтора місяці тому сказала, що справа проти нього фейкова і відпустила.

«Вони хочуть мене закрити під домашній арешт, щоб я не спілкувався з людьми, щоб припинити мою політичну діяльність. Щоб вони не робили, ми переможемо», - заявив Саакашвілі.

Він запевнив, що регулярно являється на допити, не порушує громадський порядок.

Саакашвілі повідомив журналістам, що у четвер проводив зустріч зі своїми однодумцями в Одесі, яку співробітники Служби безпеки намагались зірвати.

«Ми говорили про підбір 300 спартанців. Зустріч буда призначена в готелі «Чорне море» о 18.00. В 14.00 готель повідомив, що зустріч скасована. Після того наші організатори домовились з іншим закладом «Паладіум» і сказали, що зустріч проведемо там. Через півгодини директору «Паладіуму» зателефонував начальник СБУ Одеської області і сказав, що його заклад зачинять, якщо вони допустять там нашу зустріч», - повідомив Саакашвілі.

Тому, за його словами, було заброньовано третє місце проведення зустрічі, куди його провели таємно від адміністрації закладу.

«Через 20 хвилин зайшов представник адміністрації і сказав, що ми маємо припинити зустріч. Після чого відключили світло в залі. Ми привели електрика і примусили включити світло. Через 20 хвилин відключити світло у всьому готелі. І поки ми 2 години проводили зустріч, для всіх світло було відключене», - розповів Саакашвілі.

Він порівняв дії Президента Петра Порошенка з діями володимира путіна та віктора януковича.

«Я хочу запитати Порошенка, не соромно вам? Яка різниця між вами і путіним? Точно так само путін поводиться з Навальним. Точно так само діяв янукович. Але Україна не росія і українці довго це терпіти не будуть», - підкреслив політик.

Він назвав СБУ «службою бариг», які напряму виконують злочинний наказ.

«Вони будуть покарані. У нас є громадська прокуратура, вона починає працювати», - запевнив Саакашвілі.

Підтримати Саакашвілі в суд прийшли Валентин Наливайченко, мер Глухова Мішель Терещенко, представники іноземних посольств, народні депутати Юрій Дерев’янко, Віктор Чумак, Альона Шкрум, Ігор Луценко, Олександр Опанасенко, Наталія Новак, Віталій Купрій та Павло Костенко.

Засідання Апеляційного суду перенесли на 10.00 26 січня через смерть рідного одного з суддів із колегії.

Фото зі сторінки ФБ Михайла Саакашвілі



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.