​Саакашвілі заявив, що продовжуватиме боротьбу і під домашнім арештом

Апеляційний суд міста Києва частково задовольнив клопотання прокурорів про домашній арешт Михайла Саакашвілі – з 22 до 7 год. Лідер РНС запевнив, що продовжуватиме боротьбу та ближчим часом оголосить початок мирних акцій для зміни влади в країні, інформує прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі».


Оголошення вироку суддями викликало збурення присутніх активістів, прихильників Саакашвілі та народних депутатів, які скандували «Ганьба!»

Саакашвілі заявив, що приймає виклик Порошенка і продовжуватиме боротьбу з новою силою.

«Я приймаю виклик Порошенко. Цей продажний президент - ганьба в історії України, людина, яка зрадила ідеали Майдану і займається особистим збагачення. Це рішення - прямий заклик, щоб обмежити мою політичну діяльність, я не повинен покидати Київ, їздити в регіони, збирати людей, організовувати марші. Я оголошую, що ми будем продовжувати марші за відсторонення Порошенка від влади, в ближчі часи ми оголосимо початок масових акцій з метою мирної зміни влади, ми будемо звертатись до інших політичних сил. Ми будемо йти до кінця. Жодні спроби обмежити мене від народу не спрацюють», - заявив Саакашвілі.

«Я вкотре переконався, що з цією бандою не може бути жодного компромісу. Це не судді, це не справедливість», - додав лідер РНС.

Він висловив вдячність всім, хто прийшов його підтримати, та звернувся до Петра Порошенко: «не на того напали, я буду боротись всупереч всіх договорняків проти мене. Мене система боїться. Ми будем діяти з точністю до навпаки».

Як ми вже повідомляли, незважаючи на доводи захисту про фальсифікацію справи, Апеляційний суд Києва таки відправив під домашній арешт колишнього Президента Грузії, лідера політичної партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі. Таке рішення суддя виніс сьогодні на засіданні 26 січня.

«Суд постановив: клопотання прокурора… задовольнити частково. Застосувати відносно Саакашвілі запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у певний період доби – з 22 години до 7 години наступної доби – за адресою: м. Київ, вулиця Костьольна...», - сказав суддя.


Фото з відеоролика NEWSONE



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.