​Активісти РНС біля будинку Луценка розбили намет і оголосили про безстроковий пікет

Активісти РУХУ НОВИХ СИЛ та небайдужі кияни провели акцію під помешканням Генпрокурора Луценка з вимогою звільнити політв'язня Северіона Дангадзе, розбили намет та оголосили про безстрокове пікетування, інформує прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі».


«За 27 років в країні створили такі системи, які неможливо знищити навіть людською кров'ю. Нинішня влада продовжує не процес трансформації, за який гинули і продовжують гинути люди, а продовжує процес збереження системи і узурпацію влади. Відповідальність прийде дуже скоро, ми не збираємось чекати чергових виборів і обманів. Ми тут вимагаємо, щоб до нас вийшов Луценко, вимагаємо зняти з Северіона Дангадзе 110 статтю КК і звільнити всіх політв'язнів»,- заявив активіст Євген Лук'янцев.

«Процес трансформації в країні мав розпочатись ще 4 роки тому, але вони тільки підминають фінансові потоки. Тому більше 100 тисяч українців підписались під відставкою Президента», - додав він.

Під будинком Генпрокурора виставили велику кількість нацгвардійців та поліції.

«Ми налаштовані рішуче, і ці хлопці нас не лякають. Те, що ви крадете у країни, ви крадете і в них. Ми впевнені, що ці хлопці не підуть проти нас, вони частина українського народу, яка страждає від бандитського режиму як і всі українці. Вони змушені охороняти будинок цього негідника, який в 2014 році закликав скинути владу, а зараз називає такі спроби державним переворотом», - зазначила Ліза Богуцька.

«Ми тут за Дангадзе, який сидить через те, що незгодний з владою, як і тисячі інших, кого так саджають за грати», - додала вона.

Серед мітингувальників і батьки Северіона Дангадзе, які висловили вдячність людям, які підтримують його та інших політв'язнів.

Активісти розбили біля будинку Луценка намет, оголосили про безстрокову акцію, закликали людей приєднуватись.

«Можливо, Генпрокурор таки знайде в собі мужність вийти до людей», - зазначили активісти.

Нагадаємо, вже три місяці керівник Київського обласного осередку партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» Северіон Дангадзе перебуває під вартою за надуманою справою «держперевороту за гроші Курченка», яка вже «розсипалась» в судах над Саакашвілі.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.