​Порошенко перетворив інститут президенства на посміховисько - Саакашвілі

Українцям щоразу нав’язують одні і ті ж прізвища кандидатів в Президенти і в людей є потреба у новому лідері і новому політичному класі загалом. Лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі вважає, що саме така нова людина має стати наступним Президентом України, повідомляє прес-служба РНС.


Михайло Саакашвілі впевнений, що наступним Президентом України стане абсолютно нова людина, адже саме така нова людина зараз потрібна українцям.

«Нам щоразу нав’язують одні і ті ж прізвища, які у всіх на слуху вже 15-20 років. В українців є потреба у новому лідері, новій політичній фігурі, у новій владі і новому політичному класі загалом. Думаю, на цих виборах будуть сюрпризи, з’явиться абсолютно нова людина», - сказав він.

Саакашвілі переконаний, що на наступних президентських виборах Порошенко не зможе навіть потрапити в другий тур.

«Думаю, що в другий тур Порошенко не пройде взагалі. Я ніколи не помилявся у політичних прогнозах. Я передбачив перемогу Ющенка ще задовго до того, як він сам почав про це думати, я передбачив те, що янукович не добуде свій термін, я передбачив те, що з Порошенка не вийде добрий президент. Він у мене особисто питав, чи йти йому в президенти, я йому не радив цього, сказав, якщо він справді хоче робити щось добре для України, нехай стає прем’єром і на прикладі конкретних реформ показує, що він робить для країни. Якби він був прем’єром і нічого б не робив, то його принаймні можна було б прибрати. А зараз він перетворив в посміховисько інститут президентства. Зараз він в повній катастрофі, він не вийде в другий тур», - заявив Саакашвілі.

«Він намагатиметься фальсифікувати вибори, але це викличе сплеск в суспільстві і його просто зметуть. Він закінчить набагато гірше, ніж янукович», - додав політик.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.