​На Кіровоградщині влада намагалася зірвати акцію за відставку Порошенка

У Кропивницькому на активістів РУХУ НОВИХ СИЛ здійснюється тиск з боку керівництва міста і області. Зокрема, місцева влада усіляко перешкоджає проведенню акції за відставку президента. Після того як активісти заздалегідь повідомили про проведення акції на площі Героїв Майдану, їм подзвонили напередодні заходу і зазначили, що площа буде зайнята іншою акцією протягом трьох наступних днів. Також на площі було споруджено велику сцену.


Про це повідомив координатор РУХУ НОВИХ СИЛ у м. Кропивницький Віктор Чорноглазов, інформує прес-служба партії РУХ НОВИХ СИЛ.

«Акцію на площі нібито мала проводити організація, лідер якої напряму пов'язаний з губернатором області Сергієм Кузьменком. Тому є всі підстави вважати, що тиск на нашу організацію здійснюється з його відома і за його вказівкою», - зазначив Чорноглазов.

Активіст додав, що він вже мав неодноразові бесіди з працівниками СБУ, які закликали його «не чіпати губернатора і президента». Аби провести захід, активісти РУХ НОВИХ СИЛ погодилися перенести свою активність на шосту годину вечора, коли площа мала бути вільною. Однак, коли вони почали розгортати свій намет, до них підійшли представники нібито іншої громадської організації і заявили, що їм заважав дощ, тому вони вже запланували свою акцію на вечір. Зрештою РУХУ НОВИХ СИЛ вдалося провести невеличкий мітинг на площі Героїв Майдану. І якраз на цей час злива в місті зовсім припинилася. А нібито заявлена інша акція на площі так і не відбулася.

«Ми розповідали громадянам про оборудку президента та закликали місцевих і народних депутатів від нашої області підтримати ініціативу Юрія Дерев'янка про початок імпічменту президента. Те, що відбувається у нашому місті, свідчить лише про одне - влада відчуває, що її час вичерпано. У 2004 році, напередодні Помаранчевої Революції, у наше місто привозили цирк Шапіто, аби заповнити простір на площі. Наразі головний цирк країни перемістився на Банкову, однак і там ця вистава рано чи пізно завершиться», - наголосив Чорноглазов.

Нагадаємо, що 25 квітня відбулась всеукраїнська акція «Коляхорошийпарень», головна вимога якої - відставка і притягнення до відповідальності Петра Порошенка за участь у корупційних оборудках. Після оприлюднення «плівок Оніщенка» стало відомо, що Міністр януковича Злочевський дав Порошенку 10 млн доларів хабаря і 50% прибутку в газовому бізнесі в обмін на спокій від правоохоронців. Злочевського знято з розшуку, а кум Порошенка Луценко закрив усі кримінальні справи проти нього.

Вже 24 квітня у Запоріжжі понад 500 громадян вимагало відставки Петра Порошенка та голови ОДА Костянтина Бриля, якого так само звинувачують у корупційній діяльності.

Наступного дня у Чернігові активісти РУХУ НОВИХ СИЛ запропонували Порошенку віддати свій хабар на лікування онкохворих, яким не видаються безкоштовні ліки.

Також акцію «Коляхорошийпарень» підтримали мешканці міста Краматорськ, що на Донеччині.

На Хмельниччині під час акції громадяни влаштували флеш-моб і зібрали символічного хабара для президента, аби той пішов у відставку.

У Черкасах активісти РУХУ НОВИХ СИЛ збирали підписи під зверненнями до генерального прокурора України.

У Харкові РУХ НОВИХ СИЛ влаштував флеш-моб «Я хороший парень», а на Львівщині у цей день відбувався суд над Олександром Бурцевим та Василем Кацем, яких звинувачують у тому, що вони приїхали зустрічати Михайла Саакашвілі на українсько-польському кордоні 10 вересня 2017 року.

У Чернівцях відбувся автопробіг з вимогою відставки міського голови, губернатора області та президента Петра Порошенка.

У Миколаєві люд и вийшли до ОДА з вимогою відставки Порошенка.

В Ужгороді активісти РУХУ НОВИХ СИЛ провели інформаційний семінар «Вся правда про Президента», під час якого дали роз'яснення щодо подій, зафіксованих на плівках Оніщенка.

В Одесі під час акції за відставку Порошенка відбувся телеміст з лідером РУХУ НОВИХ СИЛ Михайлом Саакашвілі.

У Херсоні акцію з вимогою відставки Порошенка провели під будівлею ОДА.

У Тернополі громадяни засудили корупційні дії місцевої влади, а також вимагали відправити у відставку Петра Порошенка.

На Львівщині ініціювали збір заяв щодо порушення кримінальної справи проти Порошенка.

У Полтаві активісти РУХУ НОВИХ СИЛ закликали громадян звертатися до нардепів від Полтавщини, аби ті поставили свої підписи і підтримали постанову одного з лідерів РНС, нардепа Юрія Дерев'янка про імпічмент.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.