​У Цебриківській ОТГ на Одещині поліція застосувала сльозогінний газ проти мирних громадян

У суботу, 2 червня, у Цебриківській громаді, що на Одещині, мешканці зібралися на чергове віче, щоб висловити обурення рішенням селищної виборчої комісії, яка призначила повторні вибори на 3 червня, та не допустити проведення цих виборів. Про це повідомили у прес-службі Одеського обласного партосередку ВО «Батьківщина».


Проте влада стягнула до селища поліцію з усіх найближчих районів області, щоб захищати не громаду, а місцеву СВК від мешканців Цебриківської ОТГ.

Станом на 14:00 сталися перші сутички з поліцією, яка не допускає представників місцевої влади та громади до приміщення СВК. Поліцією було застосовано сльозогінний газ.

У «Батьківщині» Одещини наголосили на неприпустимості застосування сили до мирного населення.

«Усі виборчі процеси повинні вирішуватись та проходити лише у правовій площині. Учора ми передали місцевій поліції та представникам виборчої комісії усі документи та рішення судів, що засвідчують незаконність, призначених на третє червня, повторних виборів», – зазначили в «Батьківщині» Одещини.

Нагадаємо, що учора, 1 червня, мешканці Цебриківської громади зібралися на віче, щоб висловити обурення рішенням селищної виборчої комісії, яка, попри рішення суду, призначила повторні вибори на 3 червня 2018 року.

Фото prm.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.