​Змій влади починає кусати себе за хвоста?

Представники нинішньої влади, що звикли з комуністичних часів говорити гаслами та цькувати на партійних зборах неугодних, не можуть позбутись своїх звичок, що всмокталися разом з пайками від КДБ, а тому постійно, виходячи на трибуни, голосно промовляють виступи, когось в чомусь звинувачують, забуваючи, що «обвинувачений» у той період часу разом з ними поділяв владу, а тому, висуваючи обвинувачення колишнім соратникам, вони автоматично теж є причетними до тих самих обвинувачень, які закидають іншим.


Так, зокрема, коли представники влади починають грізно звинувачувати Гриценко чи Тимошенко за певні дії у 2005-2009 роках, вони не згадують, що тоді були з цими людьми в одній команді, і що дуже красномовно, нинішній президент України на той час обіймав у 2005 році посаду Секретаря Ради Національної безпеки і оборони України, та й потому був весь час при владі.

І от наразі про такий казус і розказує народний депутат Віктор Чумак, який відреагував на обвинувачення, висунуті нинішнім прокурором Юрієм Луценком (який на той період часу був міністром МВС) майже всім міністрам оборони, що працювали на ці посаді з 2005 до 2014 років.

Він розказав про процедуру реалізації надлишкового майна, яка на той час існувала, а також зазначив, що зброя та техніка спеціального призначення могла продаватись на зовнішньо-економічних ринках лише двома спеціалізованими підприємствами України: «Укрспецєкспорт» і «Укроборонпром». А за те, аби це майно продавалося, голосував весь склад Кабінету Міністрів. Тож Чумак нагадав Луценкові, що у той період саме Луценко був міністром і теж голосував за те, аби майно продавалося.

Також Чумак показав один цікавий документ «Постанова кабінету міністріввід 14 березня 2006 року № 280». Цією постановою уряд затвердив перелік військового майна внутрішніх військ, яке може бути відчужено. А цей перелік на засідання Кабміну подав тодішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. А там: БТР - 93 одинці, коли ціна одного складала 5 тис.900 доларів, а також автомати та інше надлишкове майно частин і підрозділів, які були розташовані в Криму.

Тож не можна не погодитись з Чумаком, що, можливо, саме цих БТР не вистачило, аби захистити Крим?

Загалом, змій влади починає кусати себе за хвіст, оскільки наразі виходить, що, розпочинаючи розслідування, нинішній прокурор буде виходити на себе та своїх товаришів по нинішній владі.

Фото з відеоролика на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.