​Віталій Купрій продовжує боротьбу за недопущення Порошенка до виборів Президента

Нагадаємо, 13 лютого подав до суду позов з вимогою скасування рішення Центральної виборчої комісії про реєстрацію Петра Порошенка кандидатом у Президенти. «Наше антикорупційне законодавство чітко визначає, що чиновникам не можна діяти, ухвалювати рішення в умовах конфлікту інтересів», - написав Віталій Купрій на своїй сторінці Фейсбук і навів факти, за якими чиновники ЦВК мають конфлікт інтересів, реєструючи кандидатуру Петра Порошенко кандидатом у президенти.


Про перебіг судових подій Віталій Купрій розповів на своїй сторінці ФБ: «Учора (15 лютого – ред.) о 21:00 нова колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду оголосила досить очікуване мною та неодмінно продиктоване Банковою рішення – відмовити мені в задоволенні мого позову.

Колегія суддів дійшла висновку, що мої позовні вимоги є безпідставними та необґрунтованими, а докази виявились для них непереконливими. Тому підстав для відмови в реєстрації Порошенка вони не побачили.

Нагадаю, що я вимагаю скасувати рішення ЦВК про реєстрацію Петра Порошенка кандидатом на виборах Президента. Підстава досить вагома – наявність конфлікту інтересів з чинним президентом у всього складу ЦВК!

Більшість членів ЦВК обирались на посади завдяки Порошенку. Тепер вони отримали посади, великі зарплати та статус. І саме президент може внести подання про звільнення будь-якого члена ЦВК у разі, якщо той відмовиться виконувати його протиправні накази. Це робить Центральну виборчу комісію залежною й упередженою.

Проте, поразка в першій інстанції суду мене не зупинить. Уже готую апеляцію та буду оскаржувати це незаконне рішення. Не допустимо Порошенка до вибрів! Україна має нарешті отримати шанс вийти на новий перспективний рівень!» - повідомив нардеп.

«Суд безпідставно відмовляє мені у скасуванні реєстрації Порошенка на другий строк. Свідки не допитані, докази не враховані. Намагались мене видалити із засідання. Судді-матрешки, запроданці. Буду оскаржувати до Верховного Суду», - зазначив Віталій Купрій.

Фото з відеоролика на сторінці ФБ Віталія Купрія

Суд безпідставно відмовляє у скасуванні реєстрації Порошенка на другий строк:



Коментарі

  +1 #1 Финик 16 февр. 2019 г., 18:39:57
"Дорогу осилит идущий"- это не актуально для нашей страны,где почти полная узурпация власти президентом.Но Куприй молодец!Все бы так!
  +1 #2 Татьяна 16 февр. 2019 г., 20:06:56
Правосудие в этой стране давно отсутствует. Юридическая профессия нивелируется. Хотелось пожелать истцу удачи!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.