​Усім бажаємо смачної Пасхи та Божої ласки!


Віра і релігія - це різні речі і поняття.

Вірити у Всевишнього людина починає лише при трясці у літаку, під час пожежі, обстрілів ракерами, при хворобі, проблемах і на фронті.

Велика кількість людей (які ніколи відверто того не скажуть), отримувала від Бога (Всесвіту) те, про що просила.

Віра, то не релігія. То поведінка і... ставлення до людей. Якщо ти, справді, віриш, то твоя поведінка буде більш праведною (ні, не безгрішною, бо у кожного є скелети у шафі). Однак у віруючої людини будуть принципи, які вона НІКОЛИ не переступить саме тому, що вірить. Багато разів чули, що совість - то Святий дух. Тож, якщо у людини є совість, вона вже ближче до Бога, ніж піп Моцковського патріархату, чи чинуша з хрестиком на шиї і, навіть, пожертвою на церкву. І Бог точно знає: хто, що, де і коли вчудив. Але це знає і людина, в якої є совість. І їй – соромно, і вона кається.

А ще - віра, то любов. Любов до себе і до ближнього. Любов до країни. А любов не може нести зла. Якщо хтось говорить про любов, але шкодить, то - не любов, то від диявола.

Проте велика кількість людей точно вірить у диявола і не вірить у Бога. І тому сьогодні диявол демонструє свою зневагу до людей і Бога.

Але Христос воскрес, щоб показати перемогу над дияволом, смертю та злом. І можна ставити під сумнів саме дійство, але не можна ігнорувати факт існування зла і добра та усвідомлення, що Бог (добро) - перемагає. Як і світло над темрявою.

Тож, Христос воскресе, панове! Не важливо, вірите Ви у Бога чи ні, але хай Вас і ваші родини Він оберігає і дарує добробут, свою ласку, а Україні – перемогу.

А тому бажаємо всім Божої ласки. Христос Воскрес!



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг в очередной раз атаковал через воздушное пространство Украину 20-ю ударными беспилотниками с территории рашистской федерации

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.