У Європарламенті знову закликали негайно звільнити Юлію Тимошенко

evro brok

 
Голова Комітету у закордонних справах Європейського Парламенту Ельмар Брок знову закликав негайно звільнити лідера української опозиції Юлію Тимошенко. Про це йдеться в офіційному прес-релізі, який сьогодні розповсюдив офіс Ельмара Брока, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі «Батьківщини».


«Сьогодні спливає вже два роки з того моменту, як Юлію Тимошенко було незаконно заарештовано, що три місяці тому констатував Європейський суд з прав людини. Пізніше її засудили до семи років ув’язнення в результаті вкрай суперечливого судового процесу», - нагадується у прес-релізі.

За словами Ельмара Брока «це – очевидний приклад вибіркового правосуддя, подібне є неприйнятним».

«Через два роки після її арешту настав час вирішити цю проблему вибіркового правосуддя і звільнити Тимошенко з в’язниці», - наголосив він.

Крім того, Ельмар Брок прокоментував нещодавній візит депутата Європарламенту Зіти Гурмай до Юлії Тимошенко.

«Я шокований поведінкою делегації соціалістів та угорського депутата Європарламенту Зіти Гурмай, яка облудним шляхом втерлась в довіру Тимошенко та дала неналежну і непрофесійну оцінку стану її здоров’я. Я також вражений тим, що ця депутат-соціаліст приймає існування вибіркового правосуддя. Скоріш за все, це пов’язано з комуністичною традицією її партії», - зазначив він.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.