​На в'їзд в Україну з Польщі та Словаччини утворилися великі черги, пов'язані з поверненням українців на свята

У Державній прикордонній службі України (ДПСУ) пояснили великі черги на кордонах у напрямку виїзду з Польщі та Словаччини в Україну масовим поверненням українців додому на свята. Як говориться на сайті відомства, напередодні католицького Різдва у пунктах пропуску на в’їзд в Україну почали утворюватися черги з автомобілів, особливо на українсько-польському кордоні, повідомляє Польське радіо.


«Це пов’язано з тим, що багато наших співвітчизників, хто поїхав за кордон на заробітки або навчання, повертаються на свята додому. Крім того, ситуація ускладнюється і важкими погодними умовами у вигляді сильного снігу, який словацькі дорожні служби не встигають прибирати», - зазначено на офіційній Інтернет-сторінці ДПСУ.

Зокрема, станом на 6 годину ранку 24 грудня перед пунктами пропуску «Краковець» та «Ягодин», на в’їзд в Україну, накопичилось приблизно по 900 легкових транспортних засобів. А перед пунктом пропуску «Шегині» у черзі стояли приблизно 700 автомобілів.

У Державній прикордонній службі додали, що нині накопичення транспортних засобів в усіх пунктах пропуску на кордоні з Польщею та Словаччиною не спостерігається.

Фото bieszczadzki.strazgraniczna.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.