​У шостому позові проти росії до ЄСПЛ Україна подасть «хронологію війни»

Україна ще не завершила підготовки шостого позову проти російської федерації до Європейського суду з прав людини. Про це заявила перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова, передає «Інтерфакс-Україна».


«Ми ще готуємо цей позов. Нині дуже багато позицій, пов'язаних з підготовкою відгуків на наявні позови... з'явилося багато доказів, тому зараз офіс уповноваженого закінчує з цим всім», – сказала Севостьянова.

«Новий позов паралельно пишеться, ми вирішимо стратегічно, в який момент його краще подати», – сказала заступник голови Мін'юсту.

За її словами, цей позов буде своєрідною «хронологією війни». «Це події останнього року, з моменту, як ми подали останній позов. Він шостий за номером», – додала вона.

Як повідомлялося, раніше Україна подала п'ять позовів проти рф до ЄСПЛ щодо подій у Криму та на сході України. У Мін’юсті анонсували подачу шостої скарги до ЄСПЛ стосовно порушення прав людини під час подій на Донбасі та в Криму в 2015-2016 роках. Наприкінці грудня 2016 року Н. Севостьянова заявляла, що Україна продовжує підготовку шостого позову, скаргу буде подано на початку 2017 року.

Фото zib.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.