​В ідеї запровадження миротворців ООН на Донбасі немає шансу

Поки Петро Олексійович носиться з ідеєю миротворців ООН на Донбасі, як, самі знаєте, хто, самі знаєте, з чим, путін вже привселюдно дав команду Лаврову внести проект резолюції РБ ООН з цього приводу. І звичайно, у цій резолюції рф пропише усе, «як треба». Миротворці ООН захищатимуть місію ОБСЄ і лише на лінії розмежування. Та й це «досягнення дипломатії» потрібно буде узгоджувати з ЛНР і ДНР.


Звичайно, у цієї резолюції немає шансу. Але це хрестоматійний зразок, як у супротивника перехоплюють ініціативу і руйнують його задуми на початковому етапі реалізації. Тепер вже Україна з союзниками в РБ ООН буде противитися «миротворчим ініціативам» рф.

Ясно, що це - пропаганда, ясно, що стратегічно нічого росії не дасть. Але сумніви посіє, поставить США у незручне становище (росія вносить пропозиції про врегулювання, а США говорить про поставки зброї в Україну). Виграє трохи часу. Хто там сумнівався, що росіяни уміють грати красиво? Нехай ця «краса» і є вищою мірою цинізму.

А просто Клімкіну з Єлісеєвим треба вчитися працювати, а не вічно соплі жувати. Хоч жувати соплі винятково в контексті мирного плану Порошенка, звісно, приємно і добре для кар’єри. А проекти документів нехай росіяни з французами готують.

Bohdan Yaremenko, facebook.com

Фото DW



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.