​У Польщі затримали українських контрабандистів, які намагалися перенести через кордон понад 100 кг бурштину

Польські прикордонники у селі Пригоріле в Люблінському воєводстві зупинили чергову контрабанду понад 100 кг бурштину та 4 тисячі пачок цигарок з України на польсько-українському кордоні через річку Буг. Затримані двоє громадян України. Контрабандистів затримали «на гарячому», коли вони несли бурштин та цигарки над берегом Бугу неподалік Грубешова. Нелегальний товар раніше незаконно перенесли через річку з України, повідомляє Польське радіо.


«Чоловікам вдалося перенести на польський берег річки понад 103 кг бурштину на суму понад 206 тис. злотих (48 тис. євро) та 4 тис. пачок цигарок на суму понад 56 тис. злотих (понад 13 тис. євро)», - поінформували у суботу в Надбужанському відділі Прикордонної служби Польщі.

Затриманих чоловіків передали українським прикордонникам.

Цього року це була перша контрабанда такої великої кількості бурштину через «зелений кордон». Від початку року працівники Надбужанського відділу Прикордонної служби запобігли незаконному ввезенню до Польщі цигарок на суму понад 17 млн злотих (4 млн євро).

Затримані українські контрабандисти. Фотоnadbuzanski.strazgraniczna.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.