​Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 12 разів обстріляли позиції наших захисників

Підрозділи Об’єднаних сил придушували ворожу збройну активність. Бойових втрат внаслідок ворожого прицільного вогню серед наших захисників протягом минулої доби немає



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. Протягом минулої доби, 20 жовтня, російсько-окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню на лінії бойового зіткнення. Окупанти вели прицільні обстріли позицій Українських захисників переважно з гранатометів різних систем, а також стрілецького озброєння.

2. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» Об’єднаних сил ворог порушив режим тиші тричі.

З 07.20 ранку окупанти з автоматичних станкових гранатометів цілили по наших оборонцях Золотого-4.

Удень, після 12.00, також з АГС та стрілецького озброєння противник вів вогонь по захисниках н.п. Оріхове.

Після відносного затишшя, з 20.00 окупанти розпочали обстріл з АГС, озброєння БМП та стрілецької зброї в районі н.п. Кримське.

3. 9 прицільних ворожих обстрілів зафіксовано нашими мужніми воїнами вчора в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» Об’єднаних сил. Усі вони відбулися з 17.30 до опівночі.

Під ворожим вогнем опинилися захисники України в районах н.п. Пищевик, Водяне, Піски, Невельське, Новомихайлівка, Богданівка, Славне, Павлопіль та Авдіївка.

4. Підрозділи Об’єднаних сил, неухильно дотримуючись Мінських угод, придушували ворожу збройну активність.

Бойових втрат внаслідок ворожого прицільного вогню серед наших захисників протягом минулої доби немає.

5. Від початку поточної доби, 21 жовтня, російсько-окупаційні війська здійснили 4 збройні провокації на лінії бойового зіткнення, застосовуючи гранатомети та великокаліберні кулемети.

Під ворожим вогнем опинилися наші воїни в районах н.п. Попасна, Пищевик, Водяне та Авдіївка.

Захисники України вели адекватні оборонні дії придушуючи ворожу активність зі стрілецького озброєння.

За наявною інформацією, від початку поточної доби втрат серед наших героїв внаслідок ворожого вогню немає.

6. За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ посилює заходи з недопущення зниження рівня укомплектованості особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) ак зс рф. Разом з цим, зростає кількість найманців з числа т.зв. «не замінимої гвардії», які шантажують командирів підрозділів погрозами залишити військову службу через зменшення грошових виплат у зв’язку з припиненням бойових дій.

Крім того, з початку жовтня ц.р., через низькі морально-психологічні якості осіб зазначеної категорії, у підрозділах окупантів продовжує знижуватись рівень військової дисципліни та зростає кількість правопорушень і кримінальних злочинів. Значних масштабів набули торгівля зброєю і боєприпасами, пально-мастильними матеріалами та військовим майном.

7. Наші мужні захисники — підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до підступних дій з боку російсько-окупаційних військ в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході України.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.