На турецько-сирійському кордоні побудували «стіну Яценюка»

turetskosiriyskiy kordon

 
У рамках посилення заходів безпеки на турецько-сирійському кордоні завершено будівництво модульної бетонної стіни завдовжки 239 кілометрів, розпланована прикордонна лінії ще на 207 кілометрах держкордону. Про це повідомляє турецьке інформаційне агентство Анадолу.


На кордоні встановлені спостережні вежі, доставлений додатковий персонал, дислоковані сили швидкого реагування.

Крім того, тут змонтовані дротяні загородження довжиною 183 кілометри. Біля кордону розкопані траншеї загальною довжиною 401 кілометр, насипані земляні вали довжиною 86 кілометрів.

У районі провінції Газіантеп на кордоні з Сирією завершено будівництво 57 охоронюваних бетонних спостережних вишок. Також ведеться модернізація систем нічного і денного спостереження.

У 47 районах створені тимчасові військові зони безпеки, один район оголошений Особливою зоною безпеки.

У прикордонних районах заборонені сільськогосподарські роботи. Поблизу кордону осушені болотисті ділянки, встановлені спостережні пункти. Для поліпшення огляду вирубані дерева в лісосмугах.

Крім того, на кордоні переглянута чисельність особового складу, техніки, деякі застави посилені додатковим персоналом.

За останні два роки тут припинені 21 256 спроб незаконного перетину кордону, затримано 5159 порушників. При цьому 117 256 особам перехід кордону був заборонений.

За даними агентства Анадолу, отриманими з військових джерел і спростовуючими повідомлення про слабкі сторони Прикордонних військ Туреччини, військовослужбовці продовжують нести безперервну службу на кордоні.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.