​На північному заході Афріна йдуть запеклі бої. Операція «Оливкова гілка» триває

Генштаб ЗС Туреччини оприлюднив останні дані з антитерористичної операції «Оливкова гілка» на північному заході Сирії. Станом на 28 січня, число терористів PKK/KCK/PYD-YPG і ДЕАШ, нейтралізованих в сирійському Афрін, досягло 484.


У повідомленні наголошується, що мішенями в ході операції є тільки терористи, їх укриття, вогневі точки, склади зі зброєю і військова техніка, і вживаються всі заходи для запобігання жертв серед мирного населення, передає турецьке інформагентство «Анадолу».

«Напередодні вночі ВПС Туреччини завдали удари по об'єктах терористів PKK/KCK/PYD-YPG і ДЕАШ, знищивши 37 бойовиків, а також укриття, вогневі точки, склади зі зброєю. Всі сім літаків, задіяних в операції, повернулися на аеродроми базування. Операція «Оливкова гілка» триває згідно з планом », - йдеться в повідомленні.

Бої спалахнули в районі гори Бурсея

У рамках операції «Оливкова гілка» між ЗС Туреччини та Сирійської визвольної армії (СВА), з одного боку, і терористами PYD/PKK - з іншого, йдуть запеклі бої в районі гори Бурсея на північному заході Афріна.

Як повідомляє агентство «Анадолу», з цієї гори добре проглядаються турецьке місто Кіліс і підконтрольний опозиції сирійський Аазаз. Тому терористи мали можливість наносити артилерійські і ракетні удари по мирному населенню, яке проживає в цих районах.

У районі гори Бурсея тривають запеклі бої

У районі гори Бурсея на північному сході сирійського Афрін тривають запеклі бої.

На дев'ятий день операції «Оливкова гілка» турецька авіація і артилерія завдали ударів по позиціях терористів PYD/PKK в районі гори Бурсея. Після цього в бій пішли підрозділи ЗС Туреччини і загони Сирійської визвольної армії (СВА).

Звуки бою доносяться до прикордонних селищ турецької провінції Кіліс.

Об'єкти терористів бомблять і обстрілюють з САУ «Шторм»

ЗС Туреччини продовжують завдавати ударів по об'єктах терористів PYD/PKK в районі Афріна на північному заході Сирії.

Об'єкти терористів бомблять і обстрілюють з самохідних артилерійських установок Fırtına («Шторм») з території прикордонних постів, розташованих в провінціях Кіліс та Хатай.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сегодня ночью рашисты нанесли комбинированный удар ракетами разных типов и ударными беспилотниками по нашей стране

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.