У Києві стікерами нагадують про другу річницю арешту Юлії Тимошенко

nalipki

 

Сьогодні, 5 серпня, виповнюється 2 роки з дня арешту лідера політичної партії «ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко. У столичному осередку партії вирішили киянам про цей день нагадати наліпками «2 роки ув’язнення Юлії Тимошенко – 2 роки політичних репресій, корупції, демагогії, зростання злочинності, бандитизму, знищення української мови...», повідомили «Конфліктам і законам» у київському осередку «Батьківщини».


«Це наша солідарність з Юлією Володимирівною, яка протягом 2-х років свого ув’язнення терпить моральні й фізичні знущання й, попри все, залишається взірцем вольової особистості для українців та політичним ворогом №1 для влади - зазначив керівник Київської «Батьківщини», народний депутат Юрій Одарченко. - У стікері ми звертаємо увагу киян на те, що впродовж двох останніх років режиму Януковича українське суспільство ще більше дестабілізовано й деморалізовано».

stiker

 

У партійному осередку повідомили, що активісти займалися розклейкою з 5-ї години ранку. Наклеювали стікери у громадських місцях у всіх десяти районах Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.