У Києві лише за добу співробітники ДАІ виявили 40 нетверезих водіїв

udai

 
За 16 жовтня співробітниками столичної ДАІ виявлено 737 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 305 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 138 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 27, порушення правил проїзду перехресть – 14. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 40 водіїв.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

Так, за інформацією УДАІ, за добу в столиці було зареєстровано 4 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких шість людей отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв – не забувайте про паски безпеки, не розмовляйте під час руху по мобільному телефону. Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей. Вчора, за порушення правил проїзду пішохідних переходів, до відповідальності притягнуто 23 водія. Крім того, виявлено 25 порушників-пішоходів.

У середу в столиці зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Деснянський район - автомобіль «ВАЗ-210994», номерний знак СВ0373АМ, 2008 року випуску, чорного кольору; Дарницький район - а/м «БМВХ5», н.з. PHL4952 (Греція), сірий. Прийнято міри розшуку.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.