В России панически закупают туалетную бумагу

t bumaga

 
В России возник новый вид паники из-за санкций. А именно - в Сибири прошел слух, что скоро могут начаться перебои с туалетной бумагой, поскольку: «сырье завозится с Запада», и что якобы санкции могут повлиять на производство этого ценного продукта.


Во всяком случае, сообщает Сибирь-Инфо, продажи бумаги заметно возросли и многие жители Новосибирска и окрестностей на всякий случай бумагой запасаются.



Коментарі

  +5 #1 5 копеек 20 дек. 2014 г., 19:50:05
Та причем здесь санкции? Просто на России в 2014 году у населения резко увелился уровень говна. Воняет во всем мире.
  +4 #2 valdis 20 дек. 2014 г., 19:58:15
Нужно помочь российскому народу спастись от ...овна. Если политика правительства давно воняет, то хоть задняя часть должна быть в порядке.
  +2 #3 UKR 21 дек. 2014 г., 06:08:45
Пусть сцуки запасаются, им срать где попало еще прейдется по всей паРашке. Максимум через год у них будет экономический калапс и дефолт. а через два -гражданская война и развал. И мы там тоже повоюем!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.