​У США розглядають посилення санкцій проти режиму путіна

росія становить загрозу для національної безпеки США з багатьох причин. На цьому наголосила Маніша Сінгх, високопосадовець Держдепу США в своїх свідченнях перед Комітетом закордонних справ Палати представників США під час слухань 13 вересня, передає «Голос Америки».


Адміністрація Трампа запровадила санкції проти 229 осіб та організацій за їх участь в російській зловмисній діяльності. Зокрема, 136 з них було введено в рамках санкцій, пов'язаних з ситуацією в Україні, повідомила посадовець.

За оцінками Державного Департаменту, в результаті санкцій уряд росії втратив десятки мільярдів доларів. Санкції також мали вплив на державні галузі і стали фактором охолодження російської економіки, зауважує посадовець.

«Ми ввели санкції проти низки провідних компаній росії, включаючи «рособоронекспорт» – основну російську компанію, що торгує зброєю, «євросибенерго» – одну з найбільших компаній в сфері енергетики росії та «сургутнефтегаз» – найбільшу російську нафтову компанію. Ми також спрямували дії проти деяких найближчих союзників путіна, а також очільників державних банків та енергетичних компаній».

«Компанії по всьому світові дистанціювались від осіб та організацій, проти яких було запроваджено санкції і ще більше посилило фінансовий тиск на ключові галузі російської економіки та тих, хто підтримував деструктивні дії кремля. Режим путіна зараз несе справжні витрати і ці витрати зростатимуть, доки він не припинить агресію», - наголосила Сінгх.

Сінгх підкреслила, що Вашингтон притримується своїх планів запровадити «дуже жорсткі» санкції проти росії в листопаді, якщо росія не продемонструє виконання міжнародного права з хімічної зброї.

Конгресмен Ед Ройс наголосив: «ми не можемо очікувати, що путін і його корумповані прибічники змінять свою поведінку в Сирії, Україні та деінде, доки ми не доведемо, що можемо притягти його до відповідальності», - сказав конгресмен Ед Ройс, повідомляє Reuters.

Він також закликав до запровадження «вторинних санкцій» проти тих, хто провадить масштабний бізнес з російськими компаніями, або установами, проти яких запроваджені санкції.

Член Комітету Палати представників з закордонних справ, конгресмен-демократ Еліот Енґель закликав Конгрес робити більше.

Законодавці, що представляють обидві партії, внесли щонайменше вісім законопроектів протягом останніх місяців в сфері санкційної політики.

Ед Ройс. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.