​Сина Трампа Еріка пов'язали з Україною та олігархом-регіоналом Онищенком

Днями критична до республіканців організація Democratic Coalition (повна назва Democratic Coalition Against Trump - Демократична коаліція проти Трампа) оприлюднила відео за участі сина Дональда Трампа у конкурсі-телешоу в Україні. Засновник організації Скотт Дворкін закликав «розслідувати зв'язки Еріка Трампа з Україною», повідомляє «Голос Америки».


Ці заяви прозвучали на тлі справи довкола імпічменту, пов'язаної з участю сина колишнього віце-президента Джо Байдена - Гантера Байдена - у діяльності компанії Burisma. Доказів порушень ані з боку Байдена-молодшого, ані з боку Трампа-молодшого немає.

Українське видання Kyiv Post звернулося по коментар до голови оргкомітету конкурсу Анни Філімонової, й вона заявила, що Еріку Трампу не платили за його участь.

Вона повідомила журналістові, що зірковим суддям конкурсу з-за кордону часто платили, однак не у випадку Трампа, адже його запросила Олександра Раффін (дівоче прізвище - Ніколаєнко), дружина бізнес-партнера Дональда Трампа - Філа Раффіна.

Американський президент був свідком на весіллі тоді 72-річного Раффіна та 26-річної Ніколаєнко у 2004 році.

Конкурс краси Міс Україна-Всесвіт - відбірний етап та офіційна франшиза глобального конкурсу Міс Всесвіт, якою у 1996-2015 роках володів Дональд Трамп.

Kyiv Post також повідомляє, що конкурс Міс Україна-Всесвіт, разом з іншим конкурсом Міс Україна, пов'язують із Олександром Онищенком, колишнім нардепом від партії регіонів, якого арештували 6 грудня у Німеччині. В Україні його звинувачують у державній зраді, організації злочинного угрупування і корупції.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.