​ВООЗ провалила свою місію - «допомогла Китаю приховати» масштаб пандемії

Сенатор-республіканець від штату Флорида Рік Скотт закликав Конгрес розпочати розслідування проти Світової організації охорони здоров’я відносно її відповіді на пандемію коронавірусу, звинувативши ВООЗ у «допомозі Китаю приховати» повний масштаб розповсюдження хвороби. Про це пише видання The Hill, повідомляє «Голос Америки».


Давній критик Китаю Скотт висловив своє занепокоєння щодо відносин ВООЗ та Пекіну та сказав, що міжнародна організація не спромоглась отримати адекватну інформацію від Китаю для міжнародної громадськості.

«Місія ВООЗ – це надати світові інформацію про стан здоров’я громадськості для того, щоб кожна країна світу змогла прийняти найкраще рішення для безпеки своїх громадян. Коли йдеться про коронавірус, ВООЗ провалила свою місію. Вони повинні відповісти за свою роль у розповсюдженні неправдивої інформації та допомозі комуністичному Китаю приховати пандемію», - йдеться в офіційній заяві сенатора.

Скотт звинуватив ВООЗ у розповсюдженні китайської пропаганди, цитуючи повідомлення ВООЗ, в яких організація схвально говорить про дії китайського уряду щодо коронавірусу.

«Ми знаємо, що комуністичний Китай бреше, скільки у них випадків зараження та смертей, що вони знали, та коли вони це знали. А ВООЗ ніколи не розслідувала цю справу. Щойно Конгрес повернеться з відпустки, ми повинні провести слухання, а також повномасштабне розслідування, щоб переглянути, чи повинні американські платники податків кожного року витрачати мільйони доларів для фінансування організації, яка повністю повторила пропаганду комуністичної партії Китаю», - заявив сенатор Скотт.

На прохання The Hill прокоментувати заяви сенатора Скотта, ВООЗ не відповіла.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.