​Аби стримати зловмисну діяльність москви, у Конгресі США запропонували розглянути питання нових санкції проти росії

Сполученим Штатам слід розглянути питання про нові санкції щодо росії, спрямовані на стримування зловмисної діяльності москви. Про це у вівторок заявив високопоставлений законодавець-демократ після проведеного Білим домом брифінгу, присвяченого повідомленнями про буцімто виплати талібам з боку росії за вбивство американських військовослужбовців, повідомляє «Голос Америки».


Видання The New York Times стверджує, що президент Трамп в лютому отримав від розвідки письмову інформацію про дії, у скоєнні яких підозрюється росія.

Білий дім заявив, що президент Трамп не був особисто проінформований з цього питання, але він рішуче і невідкладно перевірить, чи отримував він письмову інформацію з цього приводу.

Конгресмен Адам Шифф, який очолює Комітет з розвідки Палати представників, заявив, що Трамп не повинен прагнути умиротворити російського президента володимира путіна, запрошуючи його на саміт «Великої сімки», і що росію, слід, навпаки, змусити заплатити за скоєне.

Розмовляючи з журналістами після брифінгу в Білому домі, Шифф сказав, що слід розглянути питання про запровадження санкцій відносно росії.

Офіційні особи Білого дому провели брифінг для законодавців після того, як у понеділок поділилися інформацією з республіканцями. Повідомляється, що, як мінімум, двоє республіканців заявили про свою стурбованість після зустрічі.

Адам Шифф. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.