​Згідно з опитуванням, більшість американців приймуть результати президентських виборів 2020

Більшість американців погодяться з результатами президентських виборів 2020 року, незалежно від того, хто отримає перемогу. Про це свідчить опитування, проведене Рейтер спільно з Ipsos.


Згідно з опитуванням, проведеним 13-20 жовтня, 79% американців, включно з 59% прихильників президента Трампа, приймуть перемогу Джо Байдена, повідомляє «Голос Америки».

Серед тих прихильників президента Трампа, які заявили, що не погодяться з перемогою Байдена, 16% сказали, що були б готові оспорювати перемогу демократів, у тому числі, виходити з протестами.

Згідно з цим опитуванням, 73% американців, в тому числі 57% прихильників Байдена, так само приймуть перемогу Трампа. Серед тих, хто заявив про свій намір не погоджуватись з перемогою Трампа, 22% сказали про готовність вдатися до дій, щоб оспорити результати.

Опитування Reuters/Ipsos вказує, що Байден випереджає Трампа на 8 відсотків на загальнонаціональному рівні. 51% опитаних заявили про намір підтримати кандидата від демократів, 43% - діючого президента, кандидата від республіканців.

Опитування провели онлайн, англійською мовою. У ньому взяли участь 2649 виборців. Серед них 1039 заявили, що вже проголосували чи планують проголосувати за Трампа, 1153 сказали, що підтримують на виборах Байдена.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.