​Сакварелідзе розповів про негласний сценарій перемоги Порошенка на виборах

Роздрібнення голосів на різних кандидатів – негласний сценарій перемоги Порошенка на президентських виборах. Опозиційні сили повинні домовитись і підтримати одного нового кандидата в Президенти, якого підтримуватимуть і люди, які виходять на протести. Про це розповів один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Давід Сакварелідзе в ефірі Newsone, інформує прес-служба РНС.


«Люди голосуватимуть за кандидата, якщо бачитимуть, що він бореться. Якщо ми всі з опозиційними силами домовимось про праймеріз і оберем єдиного кандидата, він зможе перемогти у Порошенка. Роздрібнення голосів на різних кандидатів – негласний сценарій перемоги Порошенка. Можна домовитись, аби всі брали участь у першому турі, і той опозиційний кандидат, який вийде у другий тур, отримає їх підтримку. Але тут має проявитись новий кандидат. Я не хочу, щоб ми ще кілька років сиділи і думали, чому не вийшло. Ми відкидаємо всі амбіції, весь наш актив готовий підтримати єдиного кандидата», - зазначив Сакварелідзе.

Він наголосив, що будь-яка людина, яка хоче прийти до влади, розуміє, наскільки потрібна підтримка суспільства.

«Вулиця – це єдиний шанс сьогодні вести нормальну політику. Без вуличної підтримки людей цей кандидат не зможе прийти до влади. Захист голосів може забезпечити тільки народ», - пояснив політик.

«Я не хочу ще кілька років жити в порошенківській країні. Політичний процес не може бути нормальний, коли країну і народ тримають в заручниках олігархи. Люди не повинні бути заручниками, Україна не повинна бути периферійною росією», - додав він.

Давід Сакварелідзе. Фото dnpr.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.