​Сакварелідзе: «Похмілля» від совка дозволяє владі маніпулювати українцями

Олігархи та чиновники нав’язують українцям, що США – це зло, хоча самі тримають на Заході награбовані кошти. Вони тримають у заручниках народ, і йому не вдасться вирватись, доки не позбутись совкового периферійного мислення.


Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Давід Сакварелідзе на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, повідомляє прес-служба РНС.

Сакварелідзе зазначив, що АП та олігархи нав’язують думку, що, у зв'язку зі створенням антикорупційного суду, Україна опиниться під повним впливом США, які будуть тиснути, щоб ми не тільки судили корупціонерів, а й підписали Мінські угоди.

«Мені цікаво, скільки часу ще в Україні буде «похмілля» від совка і скільки ще будуть тримати російські за своєю суттю чиновники в заручниках всю нашу країну і народ. Ми пам'ятаємо, як подібне мислення панувало за часів СРСР: Захід - головний ворог, США - зло, весь негатив пояснювався бажанням США управляти нами», - каже політик.

Він наголосив, що час і економіка змінилися, і ті люди, які нав'язують цю думку, тримають свої рахунки з накраденими грошима якраз на Заході і відправляють туди вчитись свої дітей.

«Вони цілують ноги всім чиновникам з США, так само як і тим, хто займається взаєминами з США у нас, одночасно щорічно благаючи МВФ, щоб він дав їм грошей, і зубожілий народ не виніс їх з насиджених кабінетів. Примітно, що розганяти плітки про вплив Америки вони починають після завершення телефонної розмови по WhatsApp зі своїми дітками, які навчаються саме в США і після переговорів зі своїми інвестбанкірами, які займаються збереженням накрадених грошей в банках США», - пояснив Сакварелідзе.

За словами Сакварелідзе, на жаль, в народі збереглось багато залишків совка, тому частина людей безумовно вірить таким маніпуляціям і демонізації впливу Заходу на нашу національну «святу корупцію».

«Нами, по суті, керує ментальна і психологічна модель російських периферійних чиновників, які так і не добилися тих розмахів, які були притаманні їхнім колишнім товаришам в росії. У суверенній країні, де єдині позитивні зміни відбуваються виключно в результаті тиску Заходу, розганяється міф про те, що США нас притиснуло. Виходить, вони визнають, що США краще відчувають запит українського суспільства, ніж ті, що сидять на Банковій і Грушевського?! Незважаючи на всі причини (олігархат, кругову поруку, «гідру корупції», фрустрацію і розчарування людей), на сьогоднішній день ми країна, яка не в змозі сама себе забезпечити. Нас не врятує ніякий антикорупційний суд до тих пір, поки ми повністю не виб'ємо з себе совок і совкове периферійне мислення», - наголосив політик.

Давід Сакварелідзе. Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.