​Неслухняна леді Ю

Чи віддадуть олігархи владу шляхом вільних чесних виборів? - ні. Порошенко не збирається йти з посади, а щодо більшості претендентів олігархи впевнені, що будь-кого з них можуть купити з потрохами. І дійсно, майже немає кандидатів, незалежних від фінансових тузів. А значить, вибори маріонеток олігархів не дадуть жодних змін і країна буде продовжувати загнивати.


Але є кандидат, який незалежний від грошових мішків. Це Юлія Тимошенко. Її незалежність і «неслухняність» бісять олігархів. Саме тому вона стоїть їм кісткою поперек горла. На неї ллють тони чорного піару, розповсюджують відверту брехню, і у цьому їм підспівують, як не дивно, кар`єристи-грантоїди. До речі, гранти надходять від західних меценатів (наприклад, Д. Сороса), які мають свої інтереси в Україні. Я не маю нічого проти грантів, проте така позиція грантоїдів (а вони зосередилися в оточеннях Гриценка і Зеленського) свідчить про некерованість Ю.Тимошенко з боку цих фінансових кіл. Саме завдяки своїй політичній і фінансовій незалежності неслухняна леді Ю чи не єдина, хто може прямо заявляти про свої антикорупційні й антиолігархічні плани. Вона не боїться йти всупереч фінансово-ціновим вимогам МВФ та всупереч позиції Німеччини та Франції щодо шляхів вгамування агресора в Криму і на Донбасі. Юлія Тимошенко, на відміну від інших, прямо каже про зупинення вивозу капіталу з України і повернення грошей олігархів і корупціонерів з офшорних юрисдикцій, хоча це не такий легкий процес. Вона чи не єдина, хто сміливо заявляє про повну трансформацію державно-корупційного устрою. А це не влаштовує тих, хто сподівається продовжувати смоктати з державної годівниці.

І через її неслухняність і рішучу позицію олігархи не дозволяють «демократичним кандидатам» об`єднуватися з Ю.Тимошенко. От ми і чуємо несусвітні весняні діагнози про Ю.Тимошенко від А.Гриценка, який заявляє, що є єдиним кандидатом від опозиції. А за його спиною можна побачити В.Балогу, М. Бродського, інших любих друзів. Займаючи одноосібну позицію, він відсікає відсотки від Ю.Тимошенкo, а отже допомагає ПОПу і танцює під замовлену музику. Сумно.

Ті, хто вірить В.Зеленському, безумовно, знають, що він є повністю фінансово залежним від І.Коломойського і просто за визначенням не може приймати самостійні рішення. Участь «Зе» у виборах, як стало зрозуміло, – це продовження олігархічної війни колишнього власника Приват-банку з Президентом. ПОП заради збереження влади піде на будь-які поступки, які вимагатиме Коломойський. Це не політика, а барижництво.

Обираємо свідому, динамічну, сильну, сучасну людину. Юлія Тимошенко – неслухняна, бо вона слухається не барижників, а чує голос свого народу. 31 березня вона буде чекати нашої підтримки. Її не зламати і не нахилити. І ми повинні не зрадити її.

Володимир Лановий, facebook.com

Фото ba.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.