​Пентагон визнав: програми дослідження НЛО існували

Американські військові визнали, що таємно досліджували неопізнані літаючі об’єкти (НЛО) протягом п’яти років до 2012 року. Водночас газета The New York Times повідомила 16 грудня, що програма «Advanced Aviation Threat Identification Program», можливо, продовжувала витрачати мільйони доларів на розслідування повідомлень про НЛО і після завершення початкового періоду фінансування, повідомляє «Голос Америки» з посиланням на Радіо Свобода.


The Times повідомила, що програма з дослідження спостережень за НЛО діяла з 2007 по 2012 рік з річним фінансуванням у розмірі 22 мільйони доларів. Газета посилається на кілька джерел, які стверджують, що програма досі залишається чинною. The New York Times повідомила, що початкове фінансування програми з дослідження НЛО було в основному надане через прохання колишнього лідера демократів у Сенаті Гаррі Ріда, який давно захоплювався космічними явищами.

16 грудня Пентагон заявив, що програма завершилася в 2012 році. «Було встановлено, що існують інші, більш пріоритетні питання, які заслуговують фінансування, і саме в інтересах Міністерства оборони було внесення змін», – заявила речниця Пентагону. Однак вона не вказала, чи продовжує діяти схожа програма.

Фото Pentagon (Courtesy Photo)



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.