​На Чернігівщині поліція викрила підпільну нарколабораторію

Під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські Козелецького відділення поліції в обійсті жителя одного з сіл району викрили підпільну нарколабораторію. Правоохоронці виявили готові для вжитку наркотики, а також інгредієнти та обладнання для їх виготовлення, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Кримінальна поліція Козелецького відділення поліції отримала інформацію, що до одного з сіл району періодично приїздять підозрілі молоді люди. Чужинці намагаються приховати свій візит до осель двох місцевих мешканців.

Під час проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що двоє місцевих жителів, до яких приїздять незнайомці, займаються виготовленням та продажем наркомістких речовин.

Отримавши ухвалу на проведення санкціонованих обшуків, поліцейські прибули до осель правопорушників. Тут, у помешканні 39-річного раніше судимого селянина, правоохоронці виявили нарколабораторію з готовими до вжитку наркотиками, інгредієнтами та обладнанням для виготовлення наркомістких речовин, велику кількість фасованої порошкоподібної речовини, пляшки з рідиною бурого кольору.

У ході санкціонованого обшуку в іншого підозрюваного поліцейські виявили та вилучили стебла та вже подрібнену коноплю, приладдя для виготовлення наркотичних засобів.

Вилучені речовини направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України. Вказана стаття передбачає відповідальність за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.