​У Хмельницькому оперативники викрили наркопритон

Співробітники управління протидії наркозлочинності поліції в Хмельницькій області під процесуальним супроводом слідчих слідчого управління в одній із квартир по вулиці Кам’янецькій в обласному центрі виявили наркопритон, який організував 30-річний місцевий житель, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зокрема, і за вчинення кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків.

Під час санкціонованого обшуку в квартирі наркоділка правоохоронці виявили наркопритон. На момент візиту працівників поліції у помешканні перебувало четверо чоловіків, які, за попередніми даними, вживали тут наркотичні засоби. Їх доправили в медзаклад для освідування на стан наркотичного сп’яніння.

Крім того, у квартирі правоохоронці виявили марихуану, саморобні пристрої для вживання наркотиків, а також пластикові картки з нашаруванням амфетаміну. Все вилучене направили на експертизу.

Тепер правопорушнику доведеться відповідати перед законом за ст. 307, 309, 317 та 321 Кримінального кодексу України. Тобто, за зберігання та продаж наркотиків, організацію та утримання місць для їх вживання, а також незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання або зберігання з метою збуту отруйних або сильнодіючих речовин.

Наразі слідчі дії тривають. Міру покарання чоловікові визначить суд.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.