​Журналістів не пускали на засідання Ради та в ложу преси

Частину представників засобів масової інформації не пускають на урочисте засідання Верховної Ради у зв’язку з відсутністю їх у списку акредитації. Про це повідомляє Інститут масової інформації з посиланням на Укрінформ.


Так, у холі першого під’їзду парламенту опинилися більше десятка медійників, яких відмовляється пускати охорона. Серед них, зокрема, парламентський кореспондент Укрінформу Олександр Трохимчук. Причина – відсутність їхніх імен у списку акредитації.

У прес-службі апарату ВР пояснюють, що вони нібито не пройшли електронної акредитації, що була відкрита вранці 28 серпня, а іншої можливості допустити журналістів 29 серпня не передбачено.

Самі ж представники ЗМІ стверджують, що акредитувалися і навіть отримали підтвердження про успішність передання даних.

Як пише інформагентство, ситуація залишалась невирішеною протягом близько пів години.

За інформацією «Української правди», у ложу преси у Верховній Раді не пустили представників інформагенцій Reuters, Associated Press, EPA, фотографів «Української правди» та руху «ЧЕСНО».

Як повідомляє кореспондент УП, на вході в будівлю парламенту журналісти були в списках, а на вході в ложу преси – уже ні.

Фото Укрінформ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.