Депутати від «УДАРу» слідкують у Врадіївці за розслідуванням вчиненого міліціянтами злочину

udar vradiivka

 
Народні депутати від «УДАРу» Роман Чернега, Федір Негой, Павло Різнаненко і Павло Рябікін поїхали на Миколаївщину, аби з'ясувати всі обставини злочину у Врадіївці та забезпечити його об'єктивне розслідування. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії «УДАР».


«Справа набула суспільного резонансу і вчорашні події щодо погрому райвідділу міліції є цьому підтвердженням. Ми прибули до Врадіївки, по-перше, щоби правоохоронці об’єктивно проводили розслідування, незважаючи на якісь родинні стосунки цих підозрюваних, – бо є така інформація. І, по-друге, щоби до місцевих мешканців, які проводили акцію протесту, не застосовували репресій», - підкреслив Роман Чернега.

Депутат відзначив, що громадськість у Врадіївці налаштована дуже категорично. «Люди готові до подальших дій і акцій і вимагають, щоби основний підозрюваний був заарештований. Станом на 17:00 тут у Врадіївці перебуває близько 500 людей, на вечір, як запевняють мешканці, збереться ще більше», - розповів Чернега.

Ударівці також зустрілися з заступником прокурора Миколаївської області Олексієм Денисюком та виконуючим обов'язки керівника обласної міліції СергіємПоготовим.

«Інформація з їхніх вуст така, що основного підозрюваного по цій справі поки не заарештовують, тому що проводяться слідчі дії. Але правоохоронці пообіцяли сьогодні ввечері надати інформацію, чи буде заарештований Євген Дрижак, якого потерпіла жінка назвала одним з нападників», - зазначив Роман Чернега.

Депутати «УДАРу» залишаються у Врадіївці, щоб слідкувати за тим, як розвиватиметься ситуація.



«Беркут» озброївся проти врадіївців

udar vradiivka2

udar vradiivka3



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.