Влада звозить до Києва на свої мітинги дітей з притулків

diti pitulku

 
Влада звозить на свої мітинги до Києва дітей з притулків. Про це заявив народний депутат від «УДАРу» Роман Чернега, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Влада дійшла до того, що звозить на свої мітинги дітей з притулків. Я сьогодні на Майдані зустрів хлопців. Їх привезли з Одеси, з притулку «Светлое». Кажуть, що їм обіцяли їжу і теплі речі. А в результаті вони стояли на Європейській площі голодні і мерзли. Так їм добрі люди порадили прийти на Майдан. Так вони тут хоч поїли і ми їм показали, де можна взяти теплих речей», - розповів Чернега.

Він зазначив, що тільки з цього дитбудинку привезли 15 дітей.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.