​Росіяни дострибалися: МОК заборонив прапор рф під час Зимових Олімпійських ігор 2018

Міжнародний олімпійський комітет заборонив російський прапор навіть на трибунах під час Зимових Олімпійських ігор у місті Пхьончхан (Південна Корея). МОК пояснив, що під час олімпійських ігор заборонена присутність прапору країн, які не беруть у них участь, повідомляє Польське радіо.


Національна збірна росії не виступить у Південній Кореї у зв’язку із забороною Олімпійського комітету. Це покарання за велику аферу, пов’язану із вживанням російськими спортсменами допінгу та приховування цього факту російською владою та спортивними організаціями.

Тільки ті росіяни, щодо яких немає підозр вживання допінгу, можуть виступити під нейтральним, олімпійським прапором і зі статусом «олімпійських спортсменів з росії».

Однак майже щодня з’являються нові повідомлення про чергових російських спортсменів, котрі не поїдуть до Пхьончхана.

Декілька днів тому стало відомо, що на Зимові Олімпійські ігри 2018 року не поїдуть російські зірки спорту: бронзовий призер Олімпійських ігор 2010 року, шестиразовий призер чемпіонатів світу біатлоніст Антон Шипулін, шестиразовий олімпійський чемпіон, п’ятиразовий абсолютний чемпіон світу шорт-трековик Віктор Ан, дворазовий чемпіон світу та переможець численних змагань лижник Сєрґєй Устюґов і двоє фігуристів Ксєнія Столбова та Іван Букін, котрі також вигравали медалі у змаганнях найвищого рівня.

Фото korea.net



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.