Завтра Печерський суд розгляне по суті позов громадянки Іванової до лідерів опозиції

vira ivanova

 
28 серпня о 14 годині Печерський суд Києва розгляне по суті позов громадянки Віри Іванової до лідерів трьох опозиційних фракцій: Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока щодо блокування роботи Верховної Ради, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі «УДАРу».


5 серпня під час попереднього засідання представникам опозиційних сил було відмовлено у клопотанні про закриття провадження за позовом, якого вимагала партія «УДАР». «Ми продовжуємо наполягати на тому, що існує певна законодавча колізія, яка не дозволяє розглядати спір такого роду в рамках юрисдикції», - сказав юрист «УДАРу» Володимир Бондаренко.

За його словами, зважаючи, що позов все-таки буде розглядатися, «УДАР» наполягатиме, щоб суд відмовив у його задоволенні. Володимир Бондаренко також наголосив, що нині не можна виключати, що даний позов є одним з елементів розробленої схеми проти лідерів опозиції. «Спочатку суд визнає незаконними дії опозиції щодо організації блокування трибуни Верховної Ради, а надалі, перед президентськими виборами, можуть відкрити будь-яке інше провадження відносно лідерів опозиції, послуговуючись «дбайливо» підготовленим рішенням суду», - сказав Бондаренко.



Коментарі

  +4 #1 vit 27 авг. 2013 г., 13:51:16
Ну и рожа у нее и почему Иванова, а не Петрова или Васечкина. Вот жаба!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.