Сьогодні у Київському Окружному адмінсуді побили журналіста

psevdo yurist

 
Сьогодні, під час слухання в Київському Окружному адмінсуді справи про передачу дитячого садка територіальній громаді міста Ірпінь, представник забудовника-рейдера Ігоря Вишнякова напав на присутніх в залі журналістів. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Мельниченко.


При цьому псевдоюрист побив журналіста газети «Наша версія» Дмитра Федоренка та пошкодив відеокамеру телеоператора.

Припинити протиправні дії нападника вдалося після появи представників охорони суду.

Проте побиттям журналіста сьогоднішнє судове засідання не закінчилося. Представник забудовника своїми некоректними висловлюваннями продовжував ображати також і присутніх жінок.

Така зухвалість юриста викликала обурення у присутнього в залі суду журналіста Диванної Сотні, стрімера «Київського віче» Козака Ведмеденка. Останній, заступившись за своїх колег-журналісток, вдався до історично сформованих звичаїв етикету - жбурнув нахабному хулігану в обличчя «перчатку», викликавши таким чином його на дуель.

Проте відповісти на цей виклик журналіста юрист не наважився, тож на цьому його героїзм і закінчився.

Сьогодні в Київському Окружному адмінсуді розглядався спір між громадою міста Ірпінь та будівельною компанією колишнього секретаря Ірпінської міськради екс-регіонала Ігоря Вишнякова про передачу дитячого садка «Фортеця» до комунальної власності міста.

Наступне слухання справи щодо передачі будівлі дитячого садка «Фортеця» до комунальної власності міста Ірпеня призначено на 8 годину ранку 2 січня 2015 року.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.