Денису Поліщуку змінили запобіжний захід на частковий домашній арешт

03genis polischuk

 
У вівторок, 3 лютого, Печерський суд Києва частково задовольнив заяву ГПУ про продовження запобіжного заходу Денису Поліщуку, підозрюваному у вбивстві журналіста Олеся Бузини, змінивши домашній арешт на частковий домашній арешт на строк до 2 квітня, передає НБН.


«Заяву прокурора задовольнити частково. Домашній арешт Поліщука змінити на частковий домашній арешт з відповідними процесуальними обов'язками до 2 квітня 2016 року включно», - повідомила слідчий суддя Олеся Батрина.

Тепер Денис Поліщук буде перебувати під домашнім арештом з 22:00 до 6:00, також він зобов'язаний з'являтися до слідчого при першій потребі.

Нагадаємо, вбивство Олеся Бузини сталося 16 квітня біля його будинку на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі Києва. За даними слідства, журналіст загинув від поранень у груди і голову з пістолета ТТ.

18 червня за підозрою у вбивстві було затримано Андрія Медведько і Денис Поліщука. Зараз підозрювані перебувають під домашнім арештом. Крім того, адвокати подали заяву про обмеження термінів досудового розслідування у даній справі.

Нагадаємо, 9 грудня Печерський районний суд Києва відпустив Дениса Поліщука, підозрюваного у вбивстві журналіста Олеся Бузини, під цілодобовий домашній арешт строком на 2 місяці.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.