Судовий цирк в справі Краснова

krasnov apellyatsiya1

 
Сьогодні, 24 травня, о 12.00. Апеляційний суді м. Києва розглянув апеляцію захисту Станіслава Краснова на його незаконне тримання під вартою. Колегія суддів ухвалила скасувати ухвалу Шевченківського суду, як незаконну. І... ухвалила нову - таку ж саму - залишити Стаса під вартою до 24-го червня. Про це повідомляє на сторінці Фейсбук Комітет визволення Станіслава Краснова.


Як відомо, вже третій місяць Стас, як і безліч інших патріотів та добровольців, знаходиться в застінках СІЗО за сфабрикованим обвинуваченням.

Через відсутність доказів у справі, СБУ намагалася покласти Стаса в психушку на примусове «лікування», щоб вмити руки від невдало нашвидкоруч сфабрикованої справи, але адвокати здобули першу маленьку перемогу в справі, не давши цьому свавіллю відбутися.

Місяць Стас голодував на знак протесту проти неймовірного суддівського беззаконня.

Як заявив командир полку «Азов» Андрій Білецький, СБУ не може звинуватити Краснова в державній зраді, тому відновила стару справу.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі НБН в п'ятницю, 20 травня: «Правоохоронні органи не можуть звинуватити главу Цивільного корпусу (ЦК) «Азов-Крим» Станіслава Краснова в державній зраді і підготовці терактів, тому відновили справу про незаконне зберігання зброї.

Можливо, у них (СБУ - НБН) недостатньо фактів для звинувачення Краснова в шпигунстві і так далі, тому вони накидають ще (справи - НБН). Це звичайна практика СБУ і міліції накидати справи, щоб все в них тонуло», - сказав пан Білецький.

За його словами, у справі Станіслава Краснова немає підґрунтя. «Я думаю, це були ігри спецслужб. Хтось хотів заробити собі зірочку на погони, а тепер вони не можуть вийти з цієї ситуації», - підкреслив Андрій Білецький.

Він нагадав, що екс-глава СБУ Валентин Наливайченко чітко заявив, що справа Краснова, відкрита в 2014 році за фактом незаконного зберігання та використання зброї, була закрита і до глави ЦК «Азов-Крим» не було ніяких претензій.

Також Андрій Білецький зазначив, що полк «Азов» продовжує підтримувати Станіслава Краснова. «Ми ходимо завжди на суди, по кілька десятків хлопців приходять на засідання», - сказав він.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.