СБУшно-прокурорський безпрєдєл в справі Краснова продовжується

krasnov psihushka

 
Як уже було зазначено раніше, СБУ, спільно з прокуратурою, не маючи жодних доказів проти Стаса, незаконно відновили кримінальну справу, сфабриковану проти нього за участь в Революції Гідності. Ту саму справу, щодо якої екс-голова СБУ Валентин Наливайченко чітко заявляв, що вона закрита, а до Краснова відсутні будь-які претензії.


Про це повідомляє на своїй сторінці Фейсбук Комітет визволення Станіслава Краснова.

У п’ятницю, 03.06.2016 року Стаса незаконно (не повідомивши жодного з адвокатів!) вивезли на суд, на якому, так само незаконно, ігноруючи вимогу Стаса проводити засідання за присутності його захисника, розглянули СБУшно-прокурорське клопотання і встановили строк ознайомлення Стаса з матеріалами старої (незаконно відновленої!) кримінальної справи для того, щоби як можна швидше передати цю справу до суду!

Краснова намагаються закрити хоча б за щось!!!

СБУ та прокуратура - ЗЛОЧИНЦІ, в своїх намаганнях зламати патріоту життя, повністю ігнорують норми чинного законодавства!

Про суди нікого не повідомляють, так само, як і про процесуальні дії, адже бояться громадськості та розголосу.

Вони хочуть зробити зі Стаса зрадника, терориста, психічнохворого. Але єдині неадеквати та зрадники, власне, вони самі. Адже, як інакше можна назвати людей, які свідомо йдуть на злочин, просто через те, що ненавидять Україну та патріотів, які її захищають!?

У травні засідання закінчилося нашою перемогою, але зараз брехуни та зрадники з СБУ та прокуратури, знову, цього разу шляхом апеляції, спробують винести незаконне рішення і запроторити Стаса до психлікарні.

Нагадуємо, 08. червня, о 14.00, в Апеляційному суді м. Києва. (Солом'янська площа 2-А) СБУ, спільно з прокуратурою, знову спробують запроторити Краснова до психлікарні.

У сторони обвинувачення немає жодних підстав вимагати проведення цієї експертизи, більш того, їм наплювати на те, що суд першої інстанції (на загальний подив) виніс законне та справедливе рішення - в експертизі відмовити.

Всі ми надіємося на здоровий глузд суддів при розгляді даної апеляції. Але, враховуючи сумну практику винесення незаконних рішень, очікувати можна будь-чого.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.