​Столичний суд визначить покарання серійному крадію та грабіжнику

Правопорушник обкрадав квартири та автомобілі, також зривав із перехожих золоті ланцюжки. Кримінальні провадження із обвинувальним актом слідчий направив до суду, який визначить покарання злочинцю. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Влітку 28-річний місцевий мешканець скоїв кілька грабежів та десятки крадіжок із автомобілів і квартир. За допомогою інструментів правопорушник відчиняв капот у авто та викрадав звідти акумулятори, магнітоли та цінні речі. У квартири він проникав за допомогою відмичок та підбору ключів і забирав гроші та техніку.

На цьому правопорушник не зупинився: зірвав із шиї 64-річної жінки золотий ланцюжок із підвіскою, а у 29-річного чоловіка вирвав із рук сумку, де був мобільний телефон і гроші, та з шиї - золотий ланцюжок.

Правоохоронці провели ряд оперативних заходів - і затримали підозрюваного. За плечима злодія вже був чималий кримінальний досвід: він засуджувався за крадіжки, грабежі та шахрайські дії.

За даними фактами слідчим відділом Подільського управління поліції було розпочато кілька кримінальних проваджень: за ч. 2 та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Покарання зловмиснику призначить суд. Киянину загрожує до шести років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.