Самозванець по скайпу проголосив себе президентом «Одеської народної республіки»

kaurov

 
Керівник Союзу православних громадян України Валерій Кауров, який втік до Москви, проголосив створення Одеської народної республіки і себе в якості її «Народного президента», - повідомляє інформагенція «Траса Е-95», передають «Конфлікти і закони».


За його словами, таке рішення було прийнято зборами на Куликовому полі в день Пасхи, 20 квітня.

В. Кауров звернувся до присутніх по скайпу, привітав усіх з Великоднем, і заявив: «Дуже символічно проголошення ОНР Новоросії саме в день Пасхи, коли воскрес наш Спаситель і Господь Ісус Христос. Ось і воскрешає в цей день Одеська Народна Республіка у складі Новоросії, яка стане повноправним територіальним суб'єктом нової федеративної держави, абсолютно дружньої Росії».

«Одеська Новоросійська Республіка» заявила про визнання Донецької, Харківської, Луганської та Карпаторуської Народних Республік.

Нагадаємо, що раніше В. Кауров, перебуваючи в Москві, підписався під резолюцією з проханням до Володимира Путіна ввести війська в Україну, щоб захистити населення від «бандерівського терору».

Крім того, 16 квітня частина антиМайдану в Одесі вже оголошувала про створення Одеської народної республіки, але пізніше це повідомлення було спростоване.



Коментарі

  +0 #1 христос 21 апр. 2014 г., 14:18:19
Истинный мусульманин!
  +0 #2 Кук 21 апр. 2014 г., 14:26:09
Это лучше, чем называться бандерштат. :cry:
  +0 #3 Одессит 21 апр. 2014 г., 17:32:32
ВОТ СМЕХУ- ТО ! ЭТА ГРЯЗНАЯ ЦЫГАНСКАЯ СВИНЬЯ, ДОКРАВШАЯ КС "УКРАИНА" БУДЕТ ЧЕМ_ТО УПРАВЛЯТЬ! МАРАЗМ КРЕПЧАЕТ!
  +2 #4 Кассандра 21 апр. 2014 г., 17:42:10
Не ведитесь на очередную хохму! Никто и ничего из пророссийских тараканов на Куликовом поле не провозглашал! В Этот день они усиленно занимались физкультурой, наматывая круги по площади. А бабушки и дедушки, которым они уготовили роль массовки и пушечного мяса(коли что) были в храмах. Валерий Кауров - это большая гемморойная шишка на ровном месте! Шоб все знали! Бывший цыганский барон, осужденный цыганским судом и выгнанный с позором из своего народа вдруг стал русским(?) и "великим" "православным" "деятелем" исключительно за спинами бабушек, которые для него, что кролики для удава! Прости Господи, что вынуждена писать эти строки в такой Великий праздник! Информационная война продолжается....Босяк Кауров, не делайте Одессе нервы и не доводите до греха!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.