Українські військовослужбовці нанесли втрат противнику

znami bog

 
Бойовики продовжують вести обстріли по позиціях українських військовослужбовців, які тримають оборону в населеному пункті Широкине, що поблизу Маріуполя. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбук, передають «Конфлікти і закони».


Відтак, вчора наших бійців два рази обстріляли з танку та стрілецької зброї. Під час ведення вогню у відповідь військовослужбовці ЗС України влучили у склад з боєприпасами. В результаті чого він детонував та вибухнув.

- За даними розвідки під час вибуху складу зберігання боєприпасів загинуло щонайменше 10 бойовиків противника. Також, нещодавно, під час спроби штурму наших позицій ми знищили одну зенітну установку, паливозаправник, вантажівку з боєприпасами та ще близько 10 чоловік особового складу противника, тим самим зірвавши їхню атаку, - розповів командир батальйону, який захищає Маріупольський напрямок.

Керівництво сектору наголошує, що українські бійці відкривають вогонь лише у відповідь та не застосовують артилерію.

Цієї ночі в зоні АТО було неспокійно лише на Донецькому напрямку.

Тут з 22 до 23 години ночі поблизу шахта Бутовка терористи безуспішно атакували позиції українських воїнів.

А з 23:45 майже годину ворог обстрілював населений пункт Піски із стрілецької зброї.

Більше порушень режиму припинення вогню вночі не зафіксовано.

Без обстрілів ніч минула на Маріупольському, Луганському та Дебальцівському напрямках.

В той же час, за добу бандити 7 разів обстріляли позиції сил АТО і мирні населені пункти із стрілецької зброї, двічі з танків, і один раз з мінометів. Також, зафіксовано два бойових зіткнення, під час яких штурмові дії противника було відбито.

Крім того, протягом вчорашнього дня ворог 7 разів застосовував безпілотники для проведення розвідувальних дій у районі Маріуполя і один раз біля Старого Айдара, що на Луганщині.

Незважаючи на провокації незаконних збройних формувань, українські воїни продовжують мужньо утримувати позиції, дотримуються положень режиму припинення вогню та застосовують збою лише у відповідь.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.