Скоро хлопці в брудних камуфляжах зайдуть у ваші кабінети

nedovlado

 
«Скоро хлопці в брудних камуфляжах зайдуть у ваші кабінети. І ви побачите Національну Ідею в дії. Ніхто не зможе вас захистити. І не захоче. А потім буде новий день...»


Пише Олександр Сачко:

Чуєш, поки-що-владо?! Громадянин Української Самостійної Соборної Держави звертається до тебе! Чуєш, поки-що-президенте, нібито-верховна-радо, недо-уряде?!

Ми довго мовчали. Більше року. І надіялись. Скрипіли зубами, стискали кулаки від люті і все ж надіялись. А ви в своїй жадобі наживи й гидливості до власного народу подумали, що так буде завжди… І вкрали в нас найдорожче - надію на майбутнє для наших дітей! Навіть не для нас, хоч для дітей!

Ми йшли на озвірілу беркутню й тітушок, ми здихали під градами в котлах, які ви для нас створили, ми бачили, як наші зубожілі сім’ї віддають на фронт останнє, ми щодня ховаємо наших побратимів… А ви брехали! Від першого дня на Майдані брехали! І на цій брехні заїхали у владні кабінети, присвоївши монополію на патріотизм. І цілий рік крали так, що Зеку навіть не снилося! Крали в сиріт, крали в солдатів, обдерли весь нарід з патологічною одержимістю клептомана.

А ще ви зрадили. Всіх нас. Усіх до останньої людини. Зрадили всі покоління, які мучились і гинули за Україну. Зрадили тих, хто ще народиться на цій землі. А бо вже не народиться... І побачивши свою безкарність, ви наважились вкрасти наше майбутнє. Те, заради чого ми йшли на всі мислимі жертви. Годі. Крапка.

Ви не влада! Ви є РЕЖИМ ВНУТРІШНЬОЇ ОКУПАЦІЇ! І РОЗМОВА НАША БУДЕ КОРОТКА. Скоро хлопці в брудних камуфляжах зайдуть у ваші кабінети. І ви побачите Національну Ідею в дії. Ніхто не зможе вас захистити. І не захоче. А потім буде новий день. І ми знов почнем будувати майбутнє для своїх нащадків.

Без вас. Ти чуєш мене, поки-що- владо?! Чуєш?!

Опублікував Микола Коханівський, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.