​У Порошенка розробили свій сценарій блокади окупованих територій Донбасу... Але блокадники все одно винні

Щойно РНБО оголосила повну транспортну блокаду окупованого Донбасу. Поки терористи не повернуть захоплені підприємства.


Увага! Стежимо за рухами рук шахраїв Банкової.

Учора, 14 березня, Петро Порошенко провів зустріч з Міністром закордонних та європейських справ Люксембургу Жаном Ассельборном. Під час цієї зустрічі Петро Порошенко запевнив Жана Ассельборна, що будуть зупинені усі транспортні взаємопотоки між Україною і так званими ДНР та ЛНР.

Сьогодні під час засідання РНБО Петро Порошенко вніс правки й деяку корекцію. Так, транспортні перевезення на окуповані території Донбасу будуть зупинені. Але вимога до терористів ставиться зовсім інакша, ніж та, яку ставлять блокадники торгівлі з окупантом. РНБО вимагає від окупантів відібраних українських підприємств. Блокадники вимагають повернення і звільнення усіх полонених і ухвалення «Закону про окуповані території».

Тобто, такий от фінт вухами. Побачивши всю мізерність спроб силового тиску на блокадників, усвідомивши, що народ України не на жарт розгніваний - РНБО на чолі з Петром Порошенком вирішила задовольнити частково вимоги народу. Але вимагаючи лише задовольнити шкурні інтереси: повернути підприємства Ахметова, Тарути та інших олігархів.

Але, разом з тим, Петро Порошенко звинуватив блокадників у тому, що саме їх блокада ДНР та ЛНР стала причиною захоплення терористами українських підприємств Донбасу.

Якась люта маячня. Цукор у Порошенка таки реально піднявся і вдарив йому в голову.

Rostyslav Demchuk, facebook.com

Фото зі сторінки Фейсбук Rostyslav Demchuk



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.