​Коли злодійкувата влада може керувати хіба що провідницею

Ну, і ось полились стогін та плач. Як же так може бути, щоб група людей безкарно пройшла через КПП без відміток в паспортах і їм за це нічого стало???!!!


Друзі, розкрию вам кілька секретів.

У нас три з половиною роки йде війна, в якій ми не знаємо, як і хто дав команду не обороняти Крим, яку ми хочемо закінчити у відповідності до домовленостей, які не є законними.

Ми далі не маємо судових рішень і не знаємо, хто узурпував владу в 2010-2013 роках, хто віддавав накази вбивати людей на Майдані, а тому не можемо бути до кінця впевнені у легітимності цієї «постмайданної» (але краще назвати її замістьмайданної) влади.

У нас від бомб гинуть популярний журналіст, в один день два полковники спецслужб, а на додачу до цього в центрі Києва вибухає в автомобілі чеченець-оперативник грузинських спецслужб, а ще гине від кулі кілера російський полковник-депутат-перебіжчик, який навіть нібито був нам потрібен у справі про Майдан - і ми нічого не знаємо з цього приводу.

У нас влада не знає, як назвати окуповані території.

У нас в першому півріччі зріс товарообіг з росією, а з Білоруссю, де зникають українські громадяни і яка не підтримує територіальну цілісність України, у нас мир дружба і братерство президентів.

У нас на четвертий рік війни в Збройні сили можуть поставлятися неякісні продукти, і за це ніхто не відповідає, «бо такі закони».

У нас не оголошується воєнний стан, хоч, за словами верховного головнокомандувача, країна воює.

І ви, дійсно, вважаєте, що кінець державі наступає тоді, коли через КПП проходять без догляду кілька депутатів?

І ви тужите за те, що порушено закон?

А коли їм випишуть адмінпротоколи і штрафи за порушення правил перетину кордону (це ж іще якщо ума вистачило усе задокументувати), ви з усім іншим що будете робити?

Я би переживав за головне. Хоча злодійкувата влада, яка може керувати хіба провідницею і не може використати купу правоохоронців, щоб досягнути своєї мети - це таки проблема проблем.

Bohdan Yaremenko, facebook.com

Бортпровідниця з поїзда Саакашвілі. Фото з відео на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.