​Учасники Маршу за майбутнє закликали Порошенка припинити залякувати людей та розпалювати ворожнечу

Учасники багатотисячного Маршу за майбутнє зі сцени на Європейській площі сьогодні, 4 лютого, закликали Президента Порошенка припинити залякувати людей та розпалювати ворожнечу серед українців. Про це повідомила прес-служба РУХУ НОВИХ СИЛ.


Член політради партії РУХ НОВИХ СИЛ Іван Слободяник підкреслив, що величезні конструкції, які встановила влада на Майдані Незалежності, щоб завадити учасникам Маршу, - це не тільки обличчя страху, а й аналогія з «йолкою» януковича.

«Влада боїться нас, пробує нас зіштовхнути з іншими протестуючими, з поліцією», - заявив активіст.

За словами Слободяника, усі активісти РНС піддаються тиску і залякуванням.

«Майже кожного керівника організації РНС в регіонах викликають на допит в СБУ. Я був на допиті позавчора з незрозумілими запитанням і незрозумілими натяками», - сказав представник РНС.

Він додав, що це не зупинить протестний рух. «Ми налаштовані мирно, хоча ми знаємо, що у нас є сила», - підсумував Слободяник.

Народний депутат Єгор Соболєв відзначив, що президент розпалює мову ворожнечі українців один проти одного.

«Порошенко, як і путін, так і не зрозумів українців. В Україні видатні люди, коли треба, вони підуть з дерев'яними щитами і макетами автоматів за свою свободу, а коли треба - обійдуть Майдан іншою вулицею», - підкреслив Соболєв.

Він підкреслив, що на сцені присутні діти різних людей. «Саме заради цих дітей ми виходимо на вулицю. Ми хочемо, що їм більше не треба було йти на майдани, битися з беркутом», - додав політик.

Він звернувся до Порошенка зі словами: «У тебе не вийде розпалити в Україні громадянську війну».

Соболєв зазначив, що вже сьогодні потрібно підбирати кандидатів до нової влади, до нового уряду, суспільство має висунути нову політичну еліту.

Народний депутат Семен Семенченко закликав присутніх українців до створення сили оборони.

«Ми всі повинні захистити людей від провокацій, репресій, терактів», - підкреслив Семенченко.

«Ми всі робимо одну справу. Наша головна задача - зробити все мирно. Ті, хто влаштовував котли, обманув всю націю - повинні піти в тюрму. І ми це зробимо», - підкреслив він.

Фото з прямої трансляції на сторінці ФБ РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.