​РУХ НОВИХ СИХ закликав виходити на всеукраїнський протест 18 березня

«Зачистка» наметового містечка - це були не слідчі дії, а спроба демонстративно показати, що в цій країні не можна говорити правду про Президента, Міністра внутрішніх справ, Генпрокурора і залякати людей. Але це тільки ще більше збурює українців, які 18 березня вийдуть на масовий Марш по всій Україні.


Про це повідомив член Політради партії РУХ НОВИХ СИХ Іван Слободяник в ефірі Newsone, інформує прес-служба РНС.

Слободяник наголосив, що побиття активістів і так звані слідчі дії, які здійснювало кілька тисяч правоохоронців, засудили всі опозиційні політичні сили, і парламентські і позапарламентські.

Слободяник зазначив, що адвокат РУХУ НОВИХ СИЛ Павло Богомазов, який поїхав у відділок поліції за затриманими, повідомив, що жодного протоколу про затримання не було складено.

«Всіх затриманих відпустили як свідків. Але ми бачили, як затримували цих свідків, поставили їх на коліна на морозі, журналіст отримав газовим балончиком. Це не були жодні слідчі дії, це була спроба демонстративно показати, що в цій країні не можна говорити правду про Президента, Міністра внутрішніх справ, Генпрокурора, щоб залякати людей», - відзначив член РНС.

Він повідомив, що 18 березня відбудеться масовий марш по всій Україні.

«Наметове містечко - це лише одна із форм протесту. Тому протест буде продовжуватись по всій Україні, сьогодні є дуже багато розлючених людей, які просто зневірені і в розпачі. Ми вважаємо, що лише масовий протест буде давати легітимність нашим вимогам. Ми запрошуємо всі опозиційні сили, які проти того ладу, який існує в країні, об’єднуватись», - закликав Слободяник.

Нагадаємо, 3 березня зранку близько тисячі правоохоронців оточили наметове містечко під Верховною Радою, побили активістів, затримали їх та протиправно утримували у відділку поліції. Саме наметове містечко активісти розбили 17 жовтня після акції протесту.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.