​Порошенку не вдасться перетворити постмайданівську Україну в периферійну росію - Сакварелідзе

Поки на чолі держави буде Порошенко, судові рішення завжди будуть проти народу. Він хоче вибудувати периферійну росію на території постмайданівської України, але українці йому цього не дозволять. Про це заявив один з лідерів партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» Давід Сакварелідзе в Мостиському суді Львівської області, де розглядали надуману проти нього справу про прорив кордону, повідомляє прес-служба РНС.


«Напевно, в Україні неможливо знайти жодної людини, яка би наївно припустила, що Порошенко і вся влада довірили б цю справу відчайдушній справедливій судді, яка б виносила нейтральні об'єктивні рішення. Ми будемо всі свідками імітації суду, позиції прокурора, так званого потерпілого, оскільки те, що відбувається, не має ніякої юридичної логіки, є чиста політика. Поки на чолі держави буде Порошенко, судові рішення завжди будуть проти народу. Я не сподіваюся, що ця молода дівчинка, яка повинна сьогодні з'імітувати роль судді, насправді може витримати той тиск, який буде чинитись на неї з боку Адміністрації Президента, але їй також доведеться витримувати тиск народу, що набагато сильніше і довше, ніж якийсь режим незрозумілого президента. Ми будемо боротися усіма можливими юридичними методами, щоб домагатися головного політичними методами - мирними маршами: повної зміни тих еліт, які абсолютно не розуміють, у чому сьогодні запит українського суспільства», - заявив Сакварелідзе.

На підтримку Давіда Сакварелідзе в залу суду прибули українці з Києва, Львова, Одеси, Кропивницького та інших міст, народні депутати Юрій Дерев’янко та Микола Катеринчук.

«Мені соромно, що ми всі учасники цього всього, тому що витрачається час на імітацію кримінальної справи, витрачається час всіх присутніх людей, у яких є сім'ї, турботи, робота. Так, на жаль, неправильно вибудувана модель держави. Вибудовувати периферійну росію на території постмайданівської України у Порошенка не вийде, це неможливо, не реально. Хоча вони стараються. Це не до кінця росія, тому що, якщо путін хоче з кимось розправитися - він розправляється, відразу ж вбивають або закривають. Порошенко ж намагається грати в демократа: і вишиванку носить, і українською мовою розмовляє, але хоче бути маленьким путіним», - зазначив Сакварелідзе.

Сакварелідзе переконаний, що його справу будуть розглядати в якнайшвидші терміни та чинити у такий спосіб розправу з політичним опонентом.

«Вони зацікавлені прискорювати справу. Наприклад, справа «діамантових прокурорів» лежить в судах третій рік. Ніхто не зацікавлений і ніхто не дзвонить з адміністрації президента, щоб якось її прискорити. Як тільки ми зустрічаємся зі справами простих людей, добровольців, що не продалися і складають загрозу сьогоднішній владі - вони всі сидять в тюрмах і їх справи прискорюються зі швидкістю світла. Хто ще сидить? Політичні опоненти, яких можна за один день залишити без громадянства, на третій день видворити з країни, на четвертий день приліпити нову справу, зупинити потім розслідування, потім відновити і т.д. Тому легальні інструменти політичного тиску (суд, прокуратура, СБУ) повинні змінитися. Вони не працюють сьогодні на благо держави. Вони працюють на благо еліт. А еліти, це хто? Ті, хто відпочивають у воєнний час на Мальдівах з лівими паспортами, які забирають не тільки свободу людей, а й перспективу, забирають і крадуть майбутнє», - зазначив Сакварелідзе.

Фото з прямої трансляції на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.